Yoga

Yoga en bewustwording

Heb je er wel eens bij stil gestaan wat je voelt als je naar je lichaam luistert? Luisteren naar het gevoel van je lichaam kan je veel leren over jezelf.

Hatha -yoga is in het Westen de meest bekende vorm van yoga. Het uitvoeren van de lichaamshoudingen geeft een constante afwisseling van spanning en ontspanning. Evenwicht vinden in deze spanning is het doel van veel yogaoefeningen. Hierdoor ga je ontdekken dat je zelf iets doet met je lichaam. Naast de wat actievere rek en strek oefeningen vormen ademhaling- en ontspanningsoefeningen een belangrijk onderdeel van de yogalessen. Door gevoeliger te worden voor de signalen van het lichaam ga je voelen wat goed voor jou is of juist niet. Bij regelmatige beoefening zal je merken dat de lichaamshouding beter wordt, het ademen gaat beter en je krijgt meer energie. Yoga brengt de geest tot rust. Er is geen sprake van competitie, je zet je in voor jezelf met de mogelijkheden die jouw lichaam je biedt.

De yoga lessen van mevrouw Grietje Beekelaar-Middelveld zijn op dinsdagochtend  van 10:00 uur tot 11:00 uur.

Aanmeldingen voor september worden op de wachtlijst geplaatst. Yoga is tot nader bericht vol!

Kosten: Een pakket van 10 lessen kost € 65,- contant te voldoen bij de eerste les, of via bankoverschrijving naar NL 84INGB0003961637 ten name van G. Beekelaar – Middelveld onder vermelding van Yoga Cocon.  De lessen beginnen weer op dinsdag 3 september.

U kunt zich opgeven bij de balie van De Cocon of door onderstaand formulier in te vullen en op “verstuur” te klikken of door contact op te nemen met mevr. Beekelaar-Middelveld

Voor meer inlichtingen en opgave:
Grietje Beekelaar-Middelveld
Kanaal B NZ 30
7881 NP Emmer-Compascuum
0591 356007

Naam*

E-mailadres*

Telefoonnummer*

Straatnaam*

Huisnummer*

Postcode*

Plaats*

Eerder yogalessen gevolgd?*
janee

uw geboortejaar *

Hier kun je een bericht voor de begeleiding van yogatypen. Het hoeft niet..

Typ onderstaande (hoofd) letters en cijfers in het veld daaronder:
captcha

Velden met een * zijn verplicht