Vacature penningmeester m/v

Het bestuur van Stichting De Cocon zoekt een bestuurder in de functie van

Penningmeester M/V.

Het Ontmoeting-en activiteitencentrum voor 50-plus De Cocon, gelegen aan het Marktplein 114 in het centrum van Emmen, biedt mensen de mogelijkheid elkaar te ontmoeten en deel te nemen aan een scala van activiteiten door de week. Daarnaast worden steeds meer andere, verschillende activiteiten in het weekend georganiseerd, met name op de zondagen.
Dit alles wordt mogelijk gemaakt door een team van 45 vrijwilligers die allen in deeltijd actief zijn voor De Cocon. De Cocon wordt financieel ondersteund via subsidies uit het flankerend ouderenbeleid van de gemeente Emmen.
De penningmeester vergadert 1x per maand met het bestuur, beheert de contante geldstroom, houdt de financiële administratie bij, stelt jaarlijks een begroting op en het financiële jaarverslag.
Het bestuur zoekt iemand met ervaring met het Office 365 pakket van Microsoft en het omgaan met digitale gegevens. De huidige penningmeester zal over enkele maanden zijn functie neerleggen. Het bestuur wil de nieuwe bestuurder ruim de tijd geven om zich in te werken.

Inl. A.F. Nachtegaal, tel. 0524 223842
Uw reactie kunt u richten aan dhr. A.F. Nachtegaal, e-mail: info@decocon-emmen.nl