Schilderen en Tekenen op vrijdag

Jan Liewes begeleidt dit en vertelt dit erover:

“Sinds september 2011 is er een tweede groep gestart met tekenen en schilderen. Ik heb mij toen aangemeld om deze groep te begeleiden.
Wij zijn begonnen met ongeveer 5 personen, maar de gedachte was dat er wel meer bij zou komen. Dit doen wij op de vrijdagmorgen van 10.00 uur tot 12.00 uur.

Verder kan ik vertellen, dat ik een groot deel van mijn leven heb geschilderd en getekend tijdens mijn werk bij Justitie. Ook heb ik een groot aantal etsen gemaakt.

In de jaren heb ik geregeld geëxposeerd bij galeries en overheidsgebouwen. Ook doe ik af en toe nog een kunstmarkt bijv. Kunst in de kas.
tekenen-vrijdagWat de schildersgroep betreft ben ik iemand die graag een deelnemer individueel benaderd en adviezen geeft waar nodig. Klassikaal lesgeven ligt niet in mijn aard. Sfeer en gezellig bezig zijn en ook nog iets te leren over technieken en materiaal staat bij mij voorop.”

Enkele werkstukken van deze groep zijn te zien in de Galerie.

Kosten zijn € 7,00 per maand. Deze kosten worden in de eerste week van de maand betaald. Materiaal en consumpties zijn voor eigen rekening..

U kunt zich aanmelden voor deze activiteit door hieronder het formulier in te vullen of te bellen met de Cocon 0591-356060 of met Jan Liewes tel.: 0591-617164

Naam*

E-mailadres*

Telefoonnummer*

Straatnaam*

Huisnummer*

Postcode*

Woonplaats*

uw geboortejaar *

Uw Aanvullend bericht (optioneel, hoeft niet)

Typ onderstaande (hoofd) letters en cijfers in het veld daaronder:
captcha

Velden met een * zijn verplicht